martes, 22 de marzo de 2011

Boicot a la PxC

Pxc Anoia 22 de marzo a las 9:28 Responder Denunciar
Plataforma per Catalunya informa que ha sofert un boicot en tota regla per part de l'Ajuntament d'Igualada i canvia el seu acte en el teatre de l' Aurora per un repartiment de propaganda electoral a peu de carrer. Els fets són clars: PxC es va posar en contacte amb el teatre de l' Aurora per al lloguer d'una sala, rebent una contestació positiva i fins i tot oferint-se a fer una paga i senyal si fos necessari, al que el teatre va respondre que no feia falta, que no hi hauria problema; s'acorda megafonia, pantalla audiovisual i atril. Més tard PxC es torna a posar en contacte amb el teatre per canviar la sala petita per la gran, al que el teatre no posa cap impediment i només ens informa que el preu serà superior, PxC torna a insistir a fer una paga senyal i se'ns torna a comunicar que no hi ha problema i quedem que aniríem al teatre uns dies abans per preparar tota la logística. La notícia surt publicada el dijous 17 en la premsa local d'Igualada i rebem una trucada d'un altre empleat que molt nerviós ens diu que tot ha estat un error d'una empleada i que no poden llogar-nos el teatre i reconeixen que mai els havia passat alguna cosa igual, encara que per allà han passat tots els partits polítics d'Igualada, però que es reunirà la junta del teatre i que ens diran alguna cosa. Ens tornen a trucar i ens comuniquen que és impossible, que els hi sap greu, fins i tot una persona que treballa en el teatre ens confirma que l'entitat té una subvenció de l'Ajuntament i que s'han rebut pressions polítiques. Per no comprometre a una entitat que respectem PxC decideix buscar una altra opció, a pesar fins i tot d'haver-hi ja gastat diners en la impressió de propaganda per al citat acte, i ens posem en contacte amb l'Ajuntament per llogar el teatre municipal Ateneu i casualment l'única tarda que se'ns ofereix és la del dia 31, quan la nova llei electoral ja no ens permetrà poder realitzar l'acte de presentació. Com a tercera opció ens dirigim a l'Ajuntament el dilluns 21 al matí per sol•licitar un permís d'ocupació en la via pública per estacionar el nostre vehicle electoral de campanya, l'Angladamòbil; presentem la instància corresponent i la funcionària ens comunica que no hi haurà problema i que a les 14 hores segurament podrem passar pel permís. Però a les 11.30 h aquesta mateixa funcionària ens truca comunicant-nos que no pot emetre el permís, utilitzant com a excusa que el centre d'Igualada és peatonal com si nosaltres no ho sabéssim , demostrant una vegada més el boicot que denunciem.
Amb la impossibilitat de poder trobar un altre local per realitzar l'acte abans del dia 24 de Març, farem un repartiment de fullets que començarà a les 19 hores a la Plaça de Cal Font i acabarà a la Plaça de l'Ajuntament, on està comprovat que no ens volen, però ens tindran.

1 comentario:

Anónimo dijo...

YO COMO TENGO UN BUEN PAR COJO EL COCHE ME PRESENTO A ESTE AYUNTAMIENTO SACO EL ORINAL ME MEO Y ENCIMA LES HECHO MIS MIER.....HASTA LOS HUEVOS

Casco Antiguo de Tarragona