viernes, 19 de febrero de 2010

PORTALDELROSELL







La vergüenza de una ciudad que se dice ser Patrimoni de la Humanidad.De noche parce la entrada de algún peaje de la autopista.
FOTO: Manuel Sánchez.

4 comentarios:

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Jordi Ferré dijo...

Per la meva banda damunt de passar-se tres pobles amb els pilones, la càmera de vídeo damunt ens han ficat una pintada gegant del curiós STOP. Però realment on ho han de posar és en la baixada del Roser.MENUDA QUADRILLA DE POC PROFECIONALS.

avv catedral dijo...

Pel que fa a l’arranjament del portal, el resultat és que el front del portal sembli una obra de cartó pedra, doncs a més d’un repicat general i projecció de sorra que ha allisat les pedres, s’ha procedit a un repintat i impregnació de pols, de color groc, resultant una visió falsa de “nou” i que desdiu dels aspecte antic del conjunt de la murall romana,

Jordi Ferré dijo...

Senyora Rosell aquí tenim la.Ley de Patrimoni Històric Espanyol de 1985, com vostè bé va dir que el va restaurar, suposo que ja sap que no ho podia fer, ja que la història del Portal de l'Rosell aquí no s'acaba tot això s'arribés fins on es hagi d'arribar, a mi ningú em persegueix com a un delinqüent o terrorista.

Casco Antiguo de Tarragona