miércoles, 3 de febrero de 2010

PAJA-MENTAL


Que con esto de la paja-mental que tiene más de un ……hacia mí , llevo atraso en muchos temas que me hubiera gustado tratar, pero trataremos. Ahora denuncio el peligro de este balcón de la bajada de Misericordia, que como vemos en la foto debajo de la baranda hay una gran grieta horizontal que va de punta a punta.

6 comentarios:

Rey Huevon dijo...

No somos nada sino ratas de dos patas de laboratorio mental en medio de un inmenso laberinto con paredes agrietada como esta y muchos edificios del consistorio Municipal.

ROMA dijo...

Quien diria que esa baranda está para que se apoye la gente,pues si eatá mira,mira y no me toques cualquiera se agarra capaz de irte para abajo.No me digan ami que esto no es una verguenza.

Anónimo dijo...

Estos de CIU si que tienen una paja mental.

Jordi Ferré dijo...

Cuatro palabras en ESPAÑOL para que lo entendáis, no entraremos a desviar el tema por algún supuesto recoge vomitos del régimen mandatario.La AVV CATEDRAL.Volem a conèixer a l´opinió pública de Tarragona que els nostres objectius es basen en la millora del nostre barri, com a temas prioritaris i conjuntament amb al Patronat de l´Habitatge i el Departament d´Urbanisme de l´Ajuntament,ens agradaria donar les nostres opinions i propostes sobre lo que s´està realitzant a la zona.Continuarem treballant en temas de caracter reivindicatiu. Salut i a per totes.

Anónimo dijo...

Que banda de chupa mierdas que son los de las asociaciones del barrio viejo

Esther dijo...

Aquestes últimes setmanes en alguns mitjans Jordi Ferré ha anat denunciant les cases propietat de la Vila i continuem denunciant plagues de rates i altres animals i acumulació d'escombraries i deixalles en els indrets més insospitats, són aspectes no gens anecdòtics, sinó ben habituals a la Part Alta de Tarragona.Lassoiacio no ha dubtat a deixar sentir la seva veu denunciant per la descriminació que te el consistori amb la nostra avvcatedral.Bolem recuperar la Part Alta costi el que costi.

Casco Antiguo de Tarragona