jueves, 14 de junio de 2012

Foto-denúncia: Ocupació exagerada de la via pública per part de les terrasses


 

La imatge i el text han estat enviats per Jordi Ferré, president de l'Associació de Veïns de la Catedral a la Part Alta
COGIDO:TARRAGONA21.CAT.Aquí us envio unes fotografies per denunciar les ocupacions de via pública que cada dia es mengen més terreny. Intento en tot el que puc que el nostre barri millori, col·laboro amb qui em demana ajuda en la mesura que puc, no lluito per cap partit polític, en la meva tasca diària intento que el nostre Ajuntament senti les queixes de les veus veïnals, i sempre em topo amb sorpreses com que  s’instal·laran més terrasses als carrers de la Part Alta.
Fins quan els polítics pensen que els veïns podem aguantar que se’ns riguin de nosaltres? Senyors “polítics”, quan els importaran realment els veïns del Casc Antic? Quan començaran a preocupar-se de que existeixin equipaments com els que tenen els altres barris? Zones per als nostres nens, llars per a la gent gran, recuperar el nostre mercat, etc.
No ens prenguin més el pèl, ens pugen els impostos, les taxes de les escombraries, tot el que volen i a sobre els riem la gràcia, crec que va sent hora que facin alguna cosa pel barri, crec que ja és hora que vostès facin alguna cosa pel nostre barri, no només festetes, anar a menjar tapes, prendre algunes cervesetes i sopars que suposadament estan convidats i no paguen. Està clar que els favors amb favors es paguen!
Potser ja és hora que reaccionéssim la majoria de veïns propietaris, tal com penso jo, els miners es quedarien curts al costat nostre. Demanem el que és just per a un millor benestar, crec que tots vostès s’estan passant pel forro les queixes dels veïns propietaris igual que els diaris de paper submisos a vostès. El barri cada dia està pitjor que abans, perquè cada vegada tanquen més botigues necessàries i s’obren més bars innecessaris, ocupant ja tota la via pública.
On és el vostre cinisme? I el dels restauradors? Respecten la contaminació acústica? Ocupen espais sense permisos com cartells anuncis de paelles, pissarres, testos, etc. Vostès han permès que cadascun d’aquests senyors s’hagi muntat la seva parcel·leta Si vostès, “polítics”, esteu donant màniga ampla per tal que cadascú faci el que li vingui de gust, doneu peu a que ho fem tots. Nosaltres com a veïns només demanem la reducció de l’IBI, l’aigua, les escombraries i altres coses així.

No hay comentarios:

Casco Antiguo de Tarragona