martes, 22 de mayo de 2012

Portal de Portaventura


Foto-denúncia: La degradació del Portal del Roser

A la imatge, es pot observar les 'pigues' que li han sortit al Portal
COGIDO:TARRAGONA21.El nostre fidel lector i president de l’Associació de Veïns de la Catedral a la Part Alta de Tarragona, Jordi Ferré, ens ha enviat unes fotos-denúncia que en la seva opinió mostren la degradació del Portal del Roser (tot i que Ferré l’anomena el Portal PorAventura=Cartró Pedra).
A la imatge, es pot observar les 'pigues' que li han sortit al Portal
Segons explica el president veïnal: “Com veieu a les fotos aquest portal s’està escorxant com les antigues cuines i vàters, que les pintaven d’esmalt en els anys 50. Com també veieu, l’interior de l’escorxat sembla que sigui ciment de color gris. Davant d’aquest nyap la meva pregunta, la dels visitants i la dels residents és: Quant ens ha costat als ciutadans aquest nyap? Qui són els responsables de no respectar la protecció del patrimoni històric? L’Ajuntament? O Cultura de la Generalitat? Quins ens ha d’indemnitzar als ciutadans per aquest desastre? Com és possible que havent tècnics es permetés malmetre un element considerat Patrimoni de la Humanitat i que la neteja de les pedres interiors al Portal es fes amb una mànega a pressió d’aigua i terra com si estiguessin netejant la quilla d’un vaixell?”.
Jordi Ferré denuncia com es van dur a terme les obres de restauració del Portal
Ferré conclou el seu escrit desitjant que “l’oposició prengui nota d’aquesta denúncia i que es  posin les piles. Perquè d ela mateixa manera que ens apugen els impostos, els polítics electes per nosaltres tenen el deure i l’obligació d’administrar bé els nostres diners i cuidar el patrimoni”.

1 comentario:

Jordi Ferré dijo...

Tarracajorrani: Aquí em temo que sobren els anònims com vostè i molts cognoms com vostè fins i que són sinó autèntiques hienes, escombraries corruptes,desfet social …. ¡Dels que no hauria de quedar ni un, ni el cognom tan sols!, dir-li que la seva defecació mental l’he transmès a aquesta denúncia sota la meva responsabilitat i de ningú mes, entenc que vulguin censurar aquesta notícia, els fanàtics acaben per ofuscar, el cervell se’ls bloqueja i es limiten a repetir una i altra vegada les seves mentides, i en la seva obsessió no reparen en què una mentida repetida mil vegades no deixa de ser-ho, per molt que a molts engañe.Salut i investigui

Casco Antiguo de Tarragona