domingo, 11 de diciembre de 2011

Como se gastan nuestros dineros





com se gasten als nostres diners penjant pilotes i damunt al cartell i les pilotes plagiant a (" APPLE" )Com a veïns propietaris i associació, ens sentim discriminats i exclosos perquè no se ens te en compte, amb el seguiment del P.I.P.A.
Quan es convoca una reunió explicativa vol dir que amb nos altres no es compta!. El polític o la política amb aquest cas hauria de ser prou intel·ligent com per convocar la reunió tan veïns propietaris afectats i no exclourens a alguns
No deix de ser sospitós, el P.I.P.A. no avança. Part del P.I.P.A. seu gasten ara en penjant pilotes pels comerciants del carrer Major,"que per ser els li va de conya lo de pilotes".Qui vulgui adorna al carrer amb pilotes que seu pagui de la seva buchaca i no diners del P.I.P.A .
Senyors al polític i algun mitja de paper si no volen rebre critiques dels veïns no ha de estar ni a favor de 4 comerciants i de dos veïns ni en contra!. Ha de estar al costat de tots als veïns i a favor del barri! No calen cops d´efecte per sortir als diaris de paper .Ja nia prou de tant de circ!!.
Nosaltres amb treballat i treballem per el barri sense anim de lucre! Peró creiem que el P.I.P.A. es un projecte que ja va néixer pervertit. Les prioritats que reflexa aquest projecte acompanyat del polític no son les reals! Hi ha molts conceptes que als veïns no ens interessen el mes mínim!.
Si alguns dels nostres polítics, alguns xinxes peloteros i alguns "periodistes"de
mitjans de comunicació de paper no fossin camarilles, en aquest barri, aniria tot més
bé, no podem consentir que aquests últims anys sempre siguin els mateixos
sectaris que manipulen els mitjans i al modu vivendis dels veïns Dir-vos
a vosaltres, quan la veritat i la realitat dels fets
resplendeixen, els estúpids
partidistes callen i s'amaguen. Això és el que està passant al barri.Manipulant i Enganyant.
Quanta gent a la Part Alta en aquest moments no pot pagar al lloguer del pis?.Quants veïns del barri no arribe a final de mes' y quants veïns estan al atur i sense atur?

No hay comentarios:

Casco Antiguo de Tarragona