sábado, 25 de septiembre de 2010

ROTET DE SANTA TECLA











Ayuntamiento y la Guardia Urbana .Aquí está la prueba de vuestra ineficacia a las llamadas de los vecinos y al despreocupa miento a los incívicos. Tanto responsable le la Fiesta de Santa Tecla como el responsable ,no político sino de la Guardia Urbana, dejen sus puestos a gente más preparada y responsables.

6 comentarios:

Jordi Ferré dijo...

Fotos dels incívics pixant al mig del carrer i en les portes dels habitatges, el xivatillo que tinc darrere dels mevas orelles li passi la mateixa informació que li va passar amb la meva pintada al suboficial suposadament amic perquè compleixi els seus deures i obligacions, davant d'aquests fets. Per cert el Rotet de Santa Tecla s'havia d'acabar a les 4 del matí i es va acabar a les 5 de la matinada Una de les meves preguntes i d'uns veïns, Tenim jutjat de guàrdia a TARRAGONA?. Acabo dient que quan parlem i denunciem a la Guàrdia Urbana no podem ficar a tots en el mateix sac.Salut.

PXC dijo...

Buenas tardes,Jordi Ferre;

Tan sólo quería escribirle mi opinión personal respecto a usted y a sus seguidores, con la mano en el corazón os digo que me parece usted un hombre con un buen par.
Un saludo.

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Jordi Ferrer, només dir-te que el Rotet de Santa Tecla tenia permís fins les 05h del matí, no fins les 04h. A les 04:45h van venir dos agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona i ho van comprovar: als nostres permisos hi deia fins les 05h. Entenc que molesti que et pixin al carrer on vius: l'ajuntament hauria de preveure la instal·lació de WC en llocs on es celebrin actes!

Jordi Ferré dijo...

Anònim. Respectu el teu comentari no és el lloc adequat per a muntar una festa on hi ha música passant de decibels, passant de l'horari i passant-de tot una mica. Sobre el tema de l'Ajuntament són vostès els que els han de demanar els lavabos químics. Per acabar espero que l'any que bé trobin un altre lloc més adequat que aquest, per a un bé de tots. Ejem. El Park Saavedra.Salut

Anónimo dijo...

Ferre no dejes que el año que biene estos de la lleteria hagan su fiesta recaudatoria en tocar los cojones a los vecinos.

Casco Antiguo de Tarragona