lunes, 16 de agosto de 2010

PORTAL DEL ROSELL



Cada dos per tres el piló del Portal del Rosell es fa

malbé i aquesta vegada ha estat més llarg aquesta passada matinada la pilona del Portal del Roser ha rebut un cop (sense especificar)

3 comentarios:

Robert dijo...

Però per què s'empenyen a entrar per aquí quan tenen altres entrades? Portal de Sant Antoni i Plaça del Rei. La Part Alta està plena de cotxes de totes mides i circulen a la velocitat que els dóna la gana.

La Esquina del Politico dijo...

OJO AL DATO, HAY QUIEN SE ESTA ASEGURANDO SU FUTURO Y EL DE LOS SUYOS!.SUPONGO QUE YA SABEIS DE QUIEN HABLO!.Y AUN HAY IMBÉCILES QUE LES VOTAN Y DEFIENDEN.PORQUE A NUESTROS “AMADOS DIRIGENTES” LES FALTA EL VALOR MAS IMPORTANTE, EL VALOR DE SENTARSE PARA ESCUCHAR A AL CIUDADANO Y PENSAR EN EL BIEN COMÚN, NO EN “QUIEN GANARA Y A QUE PRECIO” LAS PRÓXIMAS ELECCIONES .

Jordi Ferré dijo...

La meva tossuderia a l'hora de denunciar insistentment i si deixem que la imbecilitat d'algun anònim amb mentides i s'agermana amb la calúmnia us espera el pitjor dels pitjors al barri, sembla que un dels requisits per buscar feina d'alçada i tenir determinats llocs, és ser un bufó tarat profund, i ignorant del modus viventi de la Part Alta. Tot això, si, sempre sota la veu del seu amo. No us preocupeu "estimats politicuchos" vostres bufons us seran fidels mentre esteu tronats a l'Ajuntament, tot i saber per endavant que no serveixen per a res.

Casco Antiguo de Tarragona