miércoles, 24 de febrero de 2010

PIPA







L'Ajuntament de Tarragona fa uns dies que ja ha iniciat les obres en diferents carrers com. La Nao, Mediona i Comte. Està actuació s'emmarca dins del programa (PIPA). Per la meva part dono la meva gratitud al consistori per les obres que per fi han arribat i espero que es faci un treball a consciència i es tingui en compte la (EPIGRAFIA) que aquesta incrustada en una façana arres del sòl .. Jordi Ferré

2 comentarios:

ANIBAL dijo...

OTRA EPIGRAFIA EN PELIGRO DONDE ESTA LA SEÑORA ROSELL RESPONSABLE DEL PATRIMONI.SEÑORA COJA EL TORO POR LOS CUERNOS Y EMPICE A HACER SUS OBLGACIONES POLITICAS YESCUCHAR LAS QUEJAS DE LOS CIUDADANOS.NO SE QUEJE SI ALGUIEN LE PIDE LA DIMISIÓN.

Jordi Ferré dijo...

Nos trobem amb una Epigrafia que conté inscripcions d'època romana en avançat estat de deterioro.opino que l'epigrafia hauria de ser extreta de la façana i substituir-la per una altra i aquesta trasladrala a un museu per garantir la seva conservació. Tot això passa a la manca de preocupació dels polítics que estan al capdavant del Govern de la ciutat. Com pots veure també estan trobant restes i el que volem és que els arqueòlegs tant de l'Ajuntament i Generalitat ho investiguin a fons. Zona Arqueològica és el lloc o paratge natural on existeixen béns mobles o immobles susceptibles de ser estudiats amb metodologia arqueològica, hagin estat o no extrets i tant si es troben en la superfície, en el subsòl o sota les aigües territorials espanyoles.

Casco Antiguo de Tarragona