domingo, 10 de enero de 2010

Epigrafia Romana en PERILL





tenim un risc de desaparició de les làpides epigráficas d'època romana incrustada en temps posteriors en edificis i murs d'immobles de la Part Alta. * Làpides en el carrer Riudecols-Abad i Riudecols

5 comentarios:

Marisol dijo...

Aquestes epigrafías des de l'any 2005 que ho denuncia aquesta associació ningú dels polítics responsables no han fet res, com pot ser que una ciutat sigui Patrimoni de la Humanitat quan té tot potes per a dalt. Senyora Rossell posi's les piles i d'exemple a la seva antiga col·lega no de partit però si de càrrec, deixi de fer viatjes que des de YOUTOUBE veuran la realitat d'una ciutat FANTASMA.

Montse dijo...

Es una vergonya que una ciutat que esta declarada patrimoni de la humanitat,es deixi degradar d´aquesta manera aquestes epigrafies romanes,és que ningú te conciència?de que anem? després ens demanaran que ens sentim orgullosos de ser ciutadans de tarragona.A veure si els polítics es posen les piles i ens demostren que no ens equivoquem al votar,d´altra manera les properes eleccions votaré a Convergència

Jordi Ferré dijo...

Es una vergonya que tot i estant en un edifici privat l´ajuntament no
es preocupi per recuperar i rentar la cara a algunas de les nostres joies.

Jorge dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Del muro exterior de la finca forman parte dos bloques que contienen inscripciones de época romana en avanzado estado de deteriodo.Opino que la epigrafia,deberia ser extraida del muro y sustituir los bloques por otros,y trasladarlos a un museo para garantizar su conservación.
Lamento el estado de abandono en que se encuentra esta zona de la Catedral Part Alta debido a la falta de preocupación de los politicos que están al frente del Gobierno de la ciudad.

Casco Antiguo de Tarragona