miércoles, 6 de enero de 2010

DIMITAN







La calle Sibaderia continua igual el mismo punto de luz de hace varios MESES se encuentra sin luz ,además no hablemos del vespino abandonado encima de la acera que hace Meses que esta y encima nos encontramos con unas vallas cortando la calle sin ninguna luz que te indica que hay obras o vallas. SEÑORES DIMITAN y VÁYANSE A SUS CASAS Y NO ENGAÑEN MAS A LOS CIUDADANOS, NO SE SI LO SABEN PERO LES PAGAMOS NOSOTROS.
CLAUS

3 comentarios:

Montse dijo...

La Part Alta que es deixi degradar d´aquesta manera,és que ningú te conciència?de que anem? després ens demanaran que ens sentim orgullosos de ser ciutadans de tarragona.A veure si els polítics es posen les piles i ens demostren que no ens equivoquem al votar.

GERARDO dijo...

Este es uno de los barrios Antiguos mas abandonados del Pais.

Montse dijo...

Últimament l'Ajuntament té un mal estar pel sorgiment de la Avv catedral i sobretot al seu President Jordi Ferré, perquè els és un gra en el cul a més d'un politiquillo. L'AV CATEDRAL. Denunciarà tots els dies l'estat d'abandó dels carrers de Ponent de la Part Alta, cosa que fins a ara no s'havia denunciat contundentment, en primer lloc denunciarem totes les cases que pertanyen a l'Ajuntament farem una marca vermella de senyal però en pamflet i es pegués en les portes que estan tapiadas. Ho farem d'aquesta manera per a no ser incívicos. Per cert el qual cride a la guàrdia urbana per suposades pintades demanant la dimissió de Rosa Rossell,també cride a una veïna per un parell de comentaris personals a la persona i al politiquillo quan el Sr. Ferré estava amb un periodista..Aviat sortirà a la llum aquest personajillo quan ho citin

Casco Antiguo de Tarragona